Over ons

Proffesionele Schoonmaakartikelen

Schoonmaak-Ploeg heeft een breed assortiment met professionele schoonmaakmiddelen ; apparatuur en aanverwante artikelen.
Hiervoor kunt u terecht in de webshop en in overleg zijn er
mogelijkheden tot het thuis afhalen / bezorgen.
Wij zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn en trachten u van voldoende informatie te kunnen voorzien bij uw aankopen.

Huishoudelijke diensten :
Bij Schoonmaak Ploeg kunt u terecht voor al uw huishoudelijke werkzaamheden. Zowel voor de zakelijke markt (Uw kantoor ruimte,  bedrijfskantine als ook voor particulieren huizen, en voor mensen die een persoons gebonden budget hebben [het zogehete PGB] ) Ook bij een PGB aanvraag proberen wij voor u indien u dit wenst contacten te leggen met het Wmo loket van uw regio. Wij ontlasten u graag bij uw huishoudelijke beslommeringen die elke dag / week weer veel van uw vrije tijd in beslag nemen. Want wat is nu lekkerder dan in uw vrije tijd te genieten van de dingen die u echt leuk vind om te doen?

Hebt u ook wel van die dagen dat u een druk voelt dat u nog ramen moet wassen / stoffen / zuigen /  wassen / strijken en allerhande voorkomende werkzaamheden ?
Misschien hebt u dat zelfs met uw dagelijkse / wekelijkse boodschappen.
 

Schoonmaak-Ploeg helpt u graag bij al deze klussen en wij zijn u graag ten dienst.
In overleg kunnen ook andere werkzaamheden zoals vervoer / boodschappen e.d. worden uitgevoerd.

Waarborging kwaliteit :

Schoonmaak-Ploeg staat garant voor een integere werkwijze en het waarborgen kwaliteit & zorgzaamheid en privaat.
We proberen samen met u een goede oplossing te vinden in de werkzaamheden die u verricht wilt hebben en proberen een passend tijdstip met u overeen te komen.

Voor de klant en voor de dienstverlener is het van groot belang dat er een betrouwbare integere band ontstaat waarbij er vertrouwen is van beide partijen.
Bij huishoudelijke dienstverlening zal er dan ook ten alle tijden vooraf een gesprek met u plaatsvinden om kennis met elkaar te maken waarna er al dan niet een samenwerkingscontract wordt gesloten.

Met zorg en beleid zal er worden omgegaan met uw interieur e.d.

Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend eens een kijkje te nemen in ons assortiment proffesionele schoonmaakartikelen en heten u graag van harte welkom als klant! 

Voor meer informatie kunt u onder contactgegevens kijken.