Merken die we voeren

 Wij leveren o.a. producten van de volgende merken.

Cleanfix Benelux is landelijk werkend en beschikt over een uitgebreid net van dealers. De schrobmachines, veegmachines en boenmachines worden geproduceerd in de eigen fabriek in Zwitserland
   
 Machines en toebehoren
   
Dirks klimmaterialen, is de toonaangevende naam in de wereld van de aluminium gecoate ladders, trappen en opstapjes.

Door het op de praktijk gerichte ontwikkelen en het toepassen van innovatieve technieken zijn de Dirks ladders en trappen van Hollandse topkwaliteit.


Schoonmaak-Ploeg biedt u het gehele Dirks klimmaterialen assortiment, desgewenst aangevuld met vele soorten schoonmaakmiddelen, schoonmaakartikelen, reinigingsprodukten en schoonmaakmaterialen. Voor een totaalpakket schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen gaat u dus naar Schoonmaak-Ploeg.

   
Dreumex… schoonheid voor handen

Dreumex is producent van handreinigers- en handverzorgingsmiddelen. Voor elke werksituatie heeft Dreumex wel een oplossing. Zo worden de zepen gebruikt in o.a. de volgende branches: Automotive, Industrie , Schilder- en bouwbedrijf

   
 Ecolab, is een unieke, wereldwijde organisatie die onovertroffen hygiene-oplossingen aanbiedt aan hotel-, industriele-, institutionele-, en zorgsectoren. Ecolab is een van de bekendste marktleiders met een zeer sterk aanbod in:

- Vaatwassystemen
- Schoonmaakproducten voor voedingsmiddelenindustrie (HACCP)
- Algemene schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen

   
Ecostar, toiletpapier handdoeken en poetsrollen
Ecostar levert o.a. papierwaren met een (Europees) ecologisch keurmerk. Ecostar levert kwaliteitsproducten in de lagere prijsklasse, maar met een hoge kwaliteit en dit met een dikke knipoog naar het milieu.

 

   
 Johnson Diversey is een van de bekendste namen binnen ons pakket van schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen. Johnson Diversey is fabrikant en wereldwijd een van de marktleiders van schoonmaakprodukten in meerdere marktsegmenten.
   
Kimberly-Clark

is de producent van innovatieve producten en systemen voor sanitaire ruimten in de: Gezondheidszorg, Industrie, Kantoren, Horeca en Scholen.

   
Zowel voor een luxe aanzien van uw toiletruimte, of juist een robuuste uitstraling als voor medisch of voor professioneel gebruik kunt u de onverwoestbare roestvrij stalen dispensers van MEDICLINICS inzetten.
   
Numatic International produceert een uitgebreid programma van huishoudelijke schoonmaakmaterialen, professionele schrobmachines, industriële schoonmaakmachines, eenschijfsmachines en onderhoudsmachines.
   
Prochemko / Chemtec chemicals b.v. , biedt via dealers een totaalpakket aan schoonmaakproducten en specialistisch maatwerk voor de meest uiteenlopende reinigings- en onderhoudsvraagstukken in de woning- en utiliteitsbouw, de industriele sector en de weg- en waterbouw.
   
Relavit (tegenwoordig Quaron) is een bekende naam voor allerlei schoonmaakmiddelen, schoonmaakartikelen en schoonmaakmaterialen voor de professionele keuken. Vanaf 2008 brengt Quaron ook een uniek doseersysteem op de markt voor het gebruik van ecologische reinigingsmiddelen en biologisch afbreekbare reinigingsproducten.
   
Robson reinigingsmiddelen, zijn schoonmaakmiddelen van de hoogste kwaliteit voor de professionele schoonmaak waarbij bij de vervaardiging extra aandacht is besteed aan milieu en veiligheid. De ROBSON schoonmaakproducten voldoen dan ook aan alle nationale en internationale voorschriften als het gaat over veiligheid en milieu. Sinds 2007 biedt Robson ook een totale lijn met ecologische reinigingsmiddelen en biologische reinigingsproducten, die als hoogconcentraat zijn verpakt in handige flessen met doseersysteem.
   
 Sponzen
   
Voor een goede huidverzorging kiest u voor producten van Stoko. De bestrijding van huidziekten is een belangrijk aandachtspunt. Naast de morele noodzaak aan dit probleem iets te doen is er ook een economische waarde van een compleet huidzorgprogramma. Stockhausen, de fabrikant van de Stoko artikelen houdt hiermee rekening door haar leveringsprogramma constant te optimaliseren.
   
Tork biedt betrouwbare oplossingen. Tork producten, inclusief de handdoeken van hoge kwaliteit, verzachtende vloeibare zepen, luchtverfrissers en goed vormgegeven dispensers creëren hygiënische toiletruimtesystemen met kwaliteit voor een lagere prijs.
   
Unger is de onbetwiste marktleider in de wereld als het gaat om glazenwasmaterialen. Raamwissers, telescoopstelen, veiligheidsharnassen, schrapers en messen en nog heel veel meer. Minder bekend is, dat Unger ook diverse artikelen voor o.a. sanitaire reiniging heeft.
   
De kern van de Vendor visie is het verzogen van optimale toilethygiene voor alle klanten en de producten moeten betrouwbaar en hygienisch zijn.

Vendor anticipeert op de specifieke eisen en wensen van haar afnemers en heeft de productontwikkeling en de productie van de automaten en de vullingen in eigen beheer.

   
Vikan maakt borstelwerk voor gebruik in de Food-sectoren, waarbij Vikan bekend staat om haar degelijke kwaliteit. Vikan voldoet aan de strengste eisen en is zeer innovatief als het gaat om de ontwikkeling van duurzame, ergonomische en gebruiksvriendelijke schoonmaakpmaterialen.
   
Vileda microvezelsystemen, Vileda zemen, Vileda sopdoeken en
Vileda sponzen, biedt schoonmaakoplossingen en innoverende schoonmaaksystemen aan voor de professionele reinigers. Vileda is marktleider in haar segment.
   
Zowel voor een luxe aanzien van uw toiletruimte, of juist een robuuste uitstraling als voor medisch of voor professioneel gebruik kunt u de onverwoestbare roestvrij stalen dispensers van WINGS inzetten.